Cursos de Massatge Infantil per a pares i mares a casa o per a grups

El massatge és una pràctica que, des dels primers instants, ajuda al benestar del nen i estableix un llenguatge afectiu clau per a un saludable desenvolupament motriu, cognitiu i emocional dels fills, biològics o adoptats. El massatge és molt utilitzat en altres cultures per afavorir el benestar i es transmet de generació en generació. Un dels mètodes més reconeguts és el mètode Shantala, que jo treballo amb la utilització d’olis naturals aptes per als nadons.

Durant les sessions aprendrem tècnica sueca, hindú, reflexologia podal i drenatge limfàtic aplicat al benestar del nadó.

Les modalitats dels cursos són:

  • Massatge infantil de 0 a 1 anys
  • Massatge infantil de 1 a 7 anys.
  • Carícies de germans als nadons, pensat per ajudar a integrar l’arribada del nou germà a casa. Es poden fer una o més sessions o com a complement del curs.

Com s’organitzen les sessions del curs:

Les sessions d’aprenentatge del Massatge Infantil es poden fer a casa vostra de manera individual, en 3 sessions de 2 hores, o en grups reduïts de diverses famílies amb 4 sessions de 1,5 o 2 hores.

Els cursos es programen de forma periòdica a l’Espai de Criança.

Preu del curs en grup: 90 €

Que inclouen les sessions del curs:

Les sessions inclouen un dossier, oli i cassonet i una valoració infermera al nen, així com l’atenció a dubtes relacionats amb l’alletament, l’alimentació, la criança natural, i altres inquietuds que tingueu.

Si voleu consultar tarifes i disponibilitats no dubteu en posar-vos en contacte amb info@mansdemare.com deixant les vostres dades o truqueu al 34 661 01 00 09