QUI SÓC I QUE ÉS “MANS DE MARE”

El fet de ser mare ha significat per a mi una experiència absolutament commovedora, una font d’emocions i de sentiments inacabable, i també una font d’aprenentatge, d’autoconeixença, i de felicitat….

El projecte de Mans de Mare neix de la necessitat de donar, de compartir els coneixements i les vivències adquirides al llarg de la meva experiència personal, formativa i professional.

Després del meu recorregut dins del món sanitari, marcat per l’àmbit de l’obstetrícia, dels anys d’experiència en el món de la docència (tant en aspectes teòrics biosanitaris, com dins el món de la dansa) , i del contacte humà que això representa, m’adono que el meu camí ha d’estar necessàriament vinculat a la transmissió de coneixements i d’experiències al voltant de la maternitat i la criança.

Mans de Mare neix de la passió per la maternitat, entesa des del moment en que sorgeix el desig, fins a la creixença dels fills passant pels meravellosos moments de gestació i criança que tant i tant importants són pels nostres infants. I del gran amor i tendresa per la canalla.

Mans de Mare, vol dir també mans de pare, són aquelles mans que representen l’amor i l’ampar cap al nadó o cap a l’infant.

A través dels meus fills puc reviure sensacions que giren al voltant de meva mare, i de la sensibilitat que aconseguia transmetre amb les seves dolces paraules i carícies, de vegades fetes poesia, de vegades fetes cançó.

NÚRIA CARMONA

Mare de 2 fills.

Infermera Col.legiada nº 56.260

Biòloga.

Màster en Reproducció Humana i Tècniques de Reproducció Assistida.

Educadora de massatge infantil.

Assessora en alletament matern.

Assessora de planificació familiar natural.

Estudis de dansa.